De avgående redaktörerna har ordet (Sociologisk Forskning, 2020)
Senaste numret av Sociologisk Forskning är här, och med detta nummer säger vi från Lundaredaktionen tack för oss! Det har varit spännande år, framför allt för att det har gett oss en fin inblick i och insikt om hur mycket bra sociologisk forskning det görs runt om i landet. Det har också stärkt oss i övertygelsen om Sociologisk Forsknings viktiga plats i svensk sociologi. Det behövs ett forum som detta – i dag kanske mer än någonsin – där sociologi om och av forskare verksamma i Sverige kan presenteras, delas och debatteras. I detta vårt sista nummer presenterar vi tre originalartiklar som alla presenterar och diskuterar empirisk ny forskning om aktuella ämnen. Numret innehåller också fyra recensioner av nyutkomna verk.
Keywords: redaktionen