Torgny T. Segerstedts pris för bästa artikel i Sociologisk Forskning 2020 och 2021 (Sociologisk Forskning, 2022)
Vid Sociologidagarna i Uppsala 2022 tillkännagavs mottagarna av Torgny T. Segerstedts pris för bästa artikel i Sociologisk Forskning, för årgångarna 2020 och 2021. Priset inrättades av Sveriges Sociologförbund år 1994 och bär sitt namn efter Torgny T. Segerstedt som 1947 utsågs till Sveriges första professor i sociologi. Läs juryns motivering till årets utdelning.
Keywords: Torgny T. Segerstedt; Sociologisk Forskning; Sveriges Sociologförbund