Busy Louie och rasismforskningens teori: Recensionsessä (Sociologisk Forskning, 2025)
Recensionsessä som presenterar sociologen Loïc Wacquants arbeten. Texten följer Wacquants Busy Louie-spår, från att ha anlänt i Chicago - hans formande som urbansociolog och amatörboxare - till hans senare verk, med särskilt fokus på hans senaste bok Racial Domination.
Keywords: Wacquant; Recension; Racial Domination