Michael Carolan, The Sociology of Food and Agriculture, tredje utgåvan. Routledge 2021.
DOI:
https://doi.org/10.37062/sf.60.25489Nyckelord:
RecensionReferenser
Bååth, J. & N. Neuman (2021) Social lens or inherently social phenomenon? The study of food in Swedish sociology, Current Sociology, 71 (6):945–963. https://doi.org/10.1177/00113921211048520
Murcott, A. (2019) Introducing the sociology of food and eating. London: Bloomsbury.
Downloads
Publicerad
Referera så här
Nummer
Sektion
Licens
Copyright (c) 2023 Jonas Bååth
Detta verk är licensierat under en Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-IngaBearbetningar 4.0 Internationell-licens.
Allt material i Sociologisk Forskning publiceras med omedelbar öppen tillgång (open access), under Creative Commons-licensen CC BY-NC-ND 4.0.
Allt innehåll i tidskriften är fritt tillgängligt utan kostnad och får för icke-kommersiella syften fritt läsas, laddas ned, kopieras, delas, skrivas ut och länkas. Innehållet får dock inte ändras. När innehållet används måste författare och källa anges. Upphovsrätten till innehållet tillhör respektive författare. Inga publiceringsavgifter tas ut.