Michael Carolan, The Sociology of Food and Agriculture, tredje utgåvan. Routledge 2021.

Författare

DOI:

https://doi.org/10.37062/sf.60.25489

Nyckelord:

Recension

Referenser

Bååth, J. & N. Neuman (2021) Social lens or inherently social phenomenon? The study of food in Swedish sociology, Current Sociology, 71 (6):945–963. https://doi.org/10.1177/00113921211048520

Murcott, A. (2019) Introducing the sociology of food and eating. London: Bloomsbury.

Downloads

Publicerad

2023-10-27

Referera så här

Bååth, Jonas. 2023. ”Michael Carolan, The Sociology of Food and Agriculture, Tredje utgåvan. Routledge 2021”. Sociologisk Forskning 60 (2):205-8. https://doi.org/10.37062/sf.60.25489.

Nummer

Sektion

Recensioner

Liknande artiklar

1 2 > >> 

Du kanske också starta en avancerad sökning efter liknande artiklar för den här artikeln.